Jaloezieën

Met jaloezieën geeft u uw woning een sfeervol en stijlvolle look mee. Daarnaast zijn jaloezieën zeer praktisch bij het weren van zonlicht en inkijk.

De jaloezieën zijn op maat leverbaar en in diverse varianten. Zo zijn er de welbekende verticale en horizontale jaloezieën. Tevens is er ook een keuze mogelijk uit, de momenteel zeer trendy, roljaloezieën en vlinderjaloezieën. Ook qua stoffen, systemen en materialen heeft u een ruime keuze. Van aluminium tot hout en van stof tot kunststof.

De jaloezie moet perfect passen binnen de raamvorm. Fred Ammerlaan Formule adviseert u bij de juiste keuze voor vorm en materiaal én neemt de maat, maakt op maat en monteert op maat!

Neem eens contact op met Fred Ammerlaan Formule. Graag komt Fred Ammerlaan vrijblijvend bij u langs om u te adviseren bij uw keuze voor jaloezieën

 

Op maat gemaakte en gratis gemonteerde  jaloezieën. Neem contact op en maak een vrijblijvende afspraak voor een gedegen persoonlijk advies.

Op maat gemaakte en gratis gemonteerde jaloezieën. Neem contact op en maak een vrijblijvende afspraak voor een gedegen persoonlijk advies.